Datum(s) - 18/11/22 - 00:00 |
Op vrijdag 18 november 2022 organiseert de KKOLP het kringdiner van 2022.
Wij starten om 19:00 in restaurant ‘t Voorhuys in Merksem. ‘t Voorhuys is een sfeervol restaurant met een typische Frans-Italiaanse keuken. De chef waakt over kwaliteit en prijs en is fier op het gastronomisch assortiment dat steunt op het aanbod van lokale verse producten.
Het menu ziet er deze maand geweldig uit :
Aperitief maison
Voorgerecht
Kaaskroketje op een fris slaatje OF Carpaccio OF Fazantenpaté | veenbessen confituur OF Kroket van hertenkalf en boschampignons
Tussengerecht
Scampi’s | lookboter OF Dagsoep OF Medaglioni met trio van wild OF Citroen sorbet | scheutje bubbels
Hoofdgerecht
Victoriabaars filet | Patrikasaus Gestoomde krieltjes
OF Fazantenfilet “Brabaçonne” Amandelkroketjes
OF Rumsteak OF Vegetarische Lazagne
Nagerecht
Huisgemaakte crème brûlée op klassieke wijze OF Dame blanche OF Chocomousse OF Kaasbordje met een toast van notenbrood
Dit menu wordt aangeboden met wijn, water en frisdrank tijdens de maaltijd en koffie of thee om af te sluiten.
‘Plakkers’ kunnen tot in de late uurtjes natafelen. 🙂